Om jouw huidige e-mailadres aan te passen ga je naar "E-mailadres veranderen" via "instellingen". Vul hier het nieuwe e-mailadres in en vul jouw wachtwoord in.

Er wordt nu een bevestigingsbericht naar het nieuwe e-mailadres gestuurd.
In het bevestigingsbericht zal zich een link bevinden die je nodig hebt om de verandering te bevestigen

Belangrijk: Je kunt pas na bevestiging van het e-mailbericht inloggen met het nieuwe e-mailadres.