Het kan zijn dat er in jouw praktijk meerdere mensen toegang nodig hebben tot Vetocare, om dezelfde gegevens te kunnen beheren.

Om een gebruiker toe te voegen aan jouw Vetocare, ga naar "Gebruikers beheren" onder "Licentie" bij jouw instellingen. Nu zie je een overzicht met de gebruikers binnen jouw Vetocare. Om een gebruiker toe te voegen gebruik je de knop "Gebruiker uitnodigen".

Iedere gebruiker die wordt toegevoegd aan jouw Vetocare, telt ook als een extra licentie. Het kan dus gebeuren dat als je een gebruiker wilt toevoegen dat er staat dat je jouw limiet al hebt gebruikt. Als je dan op "Oké" drukt zul je een nieuwe licentie kunnen kopen waarna je na succesvolle aankoop een nieuwe gebruiker kunt toevoegen.

Vul de naam en het e-mailadres in van de gebruiker die je wilt toevoegen. Vervolgens kun je een rol toewijzen:

Gebruiker - Een gebruiker heeft toegang tot de meeste functionaliteiten van Vetocare, en kan alleen geen gebruikers toevoegen/wijzigen.

Administrator - Een administrator kan alles wat een gebruiker ook kan, maar kan ook gebruikers toevoegen.

Eigenaar - De eigenaar heeft toegang tot alle functionaliteiten van Vetocare, waaronder gebruikers uitnodigen, facturen inzien en de licentie aanpassen.

Druk vervolgens op "Uitnodiging sturen" om de uitnodiging te sturen. Er word automatisch
een e-mail gestuurd naar de e-mail die je hebt opgegeven voor de uitgenodigde gebruiker.

De uitgenodigde gebruiker kan vervolgens in de e-mail op "Uitnodiging accepteren" drukken om de uitnodiging te accepteren.

Tot slot, kan de uitgenodigde gebruiker een wachtwoord instellen voor zijn/haar Vetocare account, en op "Uitnodiging accepteren" drukken. Nu is deze gebruiker lid van jouw Vetocare!