Het is mogelijk om direct een afspraak toe te voegen vanuit het dossier van een cliënt.

Door op de knop "Afspraak toevoegen" te drukken, komt er een scherm naar voren voor het aanmaken van een nieuwe afspraak. Hier vul je alle benodigde informatie in, zoals de omschrijving (naam), de locatie en het tijdstip.

Een gebeurtenis of afspraak kan ook worden herhaald, bijvoorbeeld iedere week voor een bepaalde periode.

Bij een gebeurtenis kun je eenvoudig aangeven bij welke cliënt deze hoort, en welke dieren betrokken zijn. Via het selectieveld "Cliënt" of "Dieren" komt er een scherm naar voren waar je eenvoudig kunt zoeken of filteren op cliënten of dieren.