Een contact kan gekoppeld worden aan een cliënt, een dier, of een andere contact. Dit gaat vrij eenvoudig door naar het desbetreffende dossier te gaan en vervolgens naar het tabblad "Contacten" te gaan.

Op dit scherm heb je twee knoppen. Met de knop "Bestaand contact toevoegen" kun je reeds aangemaakte contacten direct koppelen. Dit gaat vrij eenvoudig door te zoeken op het desbetreffende contact en deze vervolgens te selecteren.

Met de andere knop, "Contact toevoegen", kun je een nieuw contact aanmaken die vervolgens direct gekoppeld is aan het desbetreffende dossier.

Als er al één of meerdere contacten in een dossier staan, kun je deze eenvoudig weer ontkoppelen door in het cliënten dossier op het contact te drukken en dan vervolgens de knop "Loskoppelen" te gebruiken.