Een bevestiging sturen naar een klant dat de afspraak bij jou in de agenda staat kan gemakkelijk via Afspraakbevestigingen. Deze maken het mogelijk om automatisch een e-mail te sturen naar de klant, zodat de klant weet dat er een afspraak gemaakt is.

Om een afspraakbevestiging toe te voegen aan een afspraak, selecteer of creëer je de afspraak waarvan je een bevestiging wilt sturen vanuit de agenda.

Onder de naam van de cliënt zullen twee knoppen staan. Via de 'Bevestiging toevoegen' knop open je het scherm voor het toevoegen van een afspraakbevestiging.

Hier kun je het bericht instellen welk je wilt gebruiken voor deze herinnering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit 1 van jouw standaardberichten, of kun je zelf een bericht typen.