Het is makkelijk om jouw Vetocare agenda te koppelen aan een externe agenda service, zoals Google agenda, Apple agenda of Outlook.

Om naar het koppelen van de agenda te gaan, ga naar "Abonneren" vanuit de agenda.

Apple/Outlook

Om de Apple agenda/Outlook agenda te koppelen, hoef je alleen op de knop te drukken. De agenda service zal om een bevestiging vragen voor het toevoegen, de agenda zal gekoppeld worden zodra de bevestigingsvraag is bevestigd.

Let op: De knoppen voor het koppelen van de agenda voor Apple/Outlook zullen de applicatie openen. Om de agenda succesvol te koppelen is het zeer belangrijk om op het desbetreffende apparaat ook de applicatie te hebben.

Google agenda

Om Vetocare te koppelen aan Google agenda moet je een computer gebruiken. Kopieer de link onder "Koppelen met Google Agenda", en ga naar je Google agenda. In de Google agenda kun je aan de linkerkant van het scherm op het rechter pijltje drukken bij "Andere agenda’s".
Druk op "Toevoegen via URL" en dan vervolgens op "Agenda opslaan"

Let op: De Google agenda voert niet direct updates door, dus het kan soms even duren voordat veranderingen vanuit Vetocare zichtbaar worden. Dit komt door een technische limitatie van Google en hier kunnen wij niks aan veranderen.