Een nieuwe gebeurtenis toevoegen aan de agenda kan op meerdere manieren. Indien je een gebeurtenis direct toe wilt voegen aan een cliënt, kun je hiervoor ook een afspraak maken.

Via de agenda kun je eenvoudig een gebeurtenis toevoegen op een bepaald tijdstip door op dit tijdstip te klikken. Op die manier zal de datum en tijd direct ingevuld zijn. Ook zou je linksboven op de "Afspraak toevoegen" knop kunnen drukken en de tijd handmatig invullen.

In het geopende schermpje heb je verschillende soorten informatie die je kunt aanvullen, bijvoorbeeld de locatie en het tijdstip. Je zou bijvoorbeeld ook de gebeurtenis iedere week kunnen laten herhalen.

Bij een gebeurtenis kun je eenvoudig aangeven bij welke cliënt dit hoort, en welke dieren van belang zijn. Als je op de selectievelden "Cliënt" of "Dieren" klikt, komt er een scherm naar voren waar je eenvoudig kunt filteren op de cliënten en dieren.