In het dierendossier bevinden zich verschillende overzichten, waaronder "Rapportages". In dit tabblad kun je gebruik maken van jouw eigen sjablonen.

Je kunt voor dieren een rapportage maken van een intake, behandeling, onderzoek, bezoek, of waar je ook maar een rapportage van wilt maken.

Om een rapportage te maken, druk je op de + knop en vervolgens selecteer je welk sjabloon je wilt gebruiken. Indien je nog geen eigen sjablonen beschikbaar hebt, kun je kiezen voor "Sjablonen beheren".

Mappen

Alle rapportages staan standaard los in de lijst, maar deze kun je eenvoudig in een map plaatsen om deze overzichtelijk te houden, bijvoorbeeld bij een nieuwe behandelcyclus of casus.

Door op de knop "Nieuwe map" te drukken, kun je een nieuwe map aanmaken en vervolgens kun je vanuit deze map direct nieuwe rapportages aanmaken, of bestaande rapportages naar de map verplaatsen.

Om een rapportage in of uit een map te halen, kun je bij een rapportage op de knop "Opties" drukken en vervolgens "In een map plaatsen". Om een bestaand rapportage uit een map te halen, druk je op de knop "Opties" en dan vervolgens op "Uit map halen".