De geboorte van Vetocare


Zoals sommige van jullie al weten is Vetocare het zusje van Stalmanager. Ken je Stalmanager nog niet? Kijk dan snel op stalmanager.nl (pas nadat je hier klaar bent natuurlijk)


Toen wij Stalmanager hadden ontwikkeld kregen wij vaak de vraag van verschillende (dier)zorgverleners of er ook paarden en andere dieren van klanten in beheerd konden worden. Omdat Stalmanager eigenlijk bedoeld was voor paardeneigenaren, pensionstallen en maneges, hebben we besloten om Vetocare te ontwikkelen op basis van alle kennis vanuit Stalmanager.

Het team is samen met een aantal specialisten aan de slag gegaan om een gebruiksvriendelijke patiƫntenadministratie voor dieren op te zetten. Daarbij hadden wij onszelf het doel gesteld, dat het aanpasbaar moest zijn voor verschillende disciplines. Zowel een dierenarts, dierfysiotherapeut of voedingsdeskundige moet zijn of haar administratie ermee kunnen doen. En daarnaast was het voor ons belangrijk om ook vooral starters en kleine dierenbedrijven te kunnen voorzien, dus het moest vooral toegankelijk en betaalbaar zijn.

En zo is Vetocare geboren! Met Vetocare kun je alle dieren van jouw cliƫnten beheren en kun je een overzichtelijke behandelhistorie aanleggen. Ook kun je zelf dierensoorten en protocollen toevoegen. Dus het maakt niet uit of je een bewegingstherapeut voor honden bent of wilt starten met een opvang voor papegaaien, met Vetocare kan het allemaal. Ook als je net start met jouw praktijk kun je met Vetocare direct aan de slag en meteen je eerste factuur versturen. En dat allemaal voor een eerlijke prijs, dat is wel zo fijn.
 

Geplaatst op , om 11:04, door
Terug naar blog

Vetocare zelf proberen?

Start een gratis proefperiode


14 dagen proberen zonder verplichtingen.