Facturen sturen vanuit Vetocare

Eén van de sterkste functies van Vetocare is de mogelijkheid om met een paar klikken een factuur voor een klant klaar te zetten. Vetocare kan dit zo snel doen, omdat alle behandelingen, producten, klant- en diergegevens al binnen Vetocare bekend zijn. Je hoeft zelf dus alleen nog maar op verzenden te drukken.

Omdat de facturen in Vetocare staan kunnen we daardoor ook een aantal handige rapporten klaarzetten, zoals een omzet- of btw- rapport. Door al deze functies is Vetocare als starter goed te gebruiken als volledige administratie, echter is Vetocare niet bedoeld als vervanging van de boekhouding.

Vetocare Connect review

Waarom koppelen?

Veel boekhoudpakketten bieden functies als het inboeken of scannen van bonnetjes, toewijzen van kostenplaatsen of het koppelen van banktransacties.

Om dus optimaal te kunnen profiteren van het gemak van Vetocare en de volledigheid van een boekhoudpakket is het mogelijk om Vetocare te koppelen aan de boekhouding. Op deze pagina geven we een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Boekhoudkoppelingen

Bekijk hier met welke boekhoudpakketten wij een koppeling kunnen maken.

Staat jouw boekhoudpakket er niet tussen? Laat het ons dan weten via het contactformulier. We zijn voortdurend aan het ontwikkelen en misschien is jouw koppeling wel de volgende.

Contact

Exact Online

Vetocare biedt de mogelijkheid om een koppeling te maken met Exact Online. De koppeling met Exact Online is beschikbaar voor onze Nederlandse en Belgische klanten.

Deze koppeling is inbegrepen bij Vetocare Connect.

Prijsinformatie

Exact logo
Moneybird logo

Moneybird

Via de Moneybird koppeling kunnen contacten en facturen direct worden aangemaakt in Moneybird. Moneybird kan voor vervolgens de facturen koppelen aan de banktransacties en de btw-aangifte verzorgen. 

Deze koppeling is inbegrepen bij Vetocare Connect.

Prijsinformatie

e-Boekhouden

De koppeling met e-Boekhouden zorgt ervoor dat alle facturen uit Vetocare direct als mutatie worden doorgevoerd in jouw administratie binnen e-Boekhouden. Eenvoudiger kan haast niet.

Lees meer over de koppeling met e-Boekhouden.

Prijsinformatie

 

e-Boekhouden logo

 

 

Vetocare zelf proberen?

Probeer alle functies gratis met onze 14 dagen proefperiode.

Geheel vrijblijvend. Verloopt automatisch.

Probeer nu gratis

 

Vetocare screenshot