Krijg sneller betaald met betaallinks

geldzaken

Zelf ken je het vast wel; je ontvangt een factuur van de tandarts of je hebt een keer gekozen voor achteraf betalen bij een grote webwinkel en vervolgens vergeet je te betalen.

Het is natuurlijk niet bewust, maar het blijkt veel voor te komen dat wanneer iemand een factuur ontvangt, deze niet altijd direct betaald. Vaak komt dit omdat je net bezig bent met iets anders of dat je even wilt wachten tot je achter de PC zit zodat je gemakkelijk het IBAN en de overige gegevens kunt overtypen of kopiëren. Heel herkenbaar, maar heel vervelend als dit jezelf overkomt. Vooral als startende dierenpraktijk. Daarom hebben wij nu iets dat betalen makkelijker maakt voor jou en je klanten, Vetocare betaallinks.

Met Vetocare betaallinks koppel je jouw Vetocare account aan Mollie en kun je vervolgens automatisch een betaallink meesturen met je facturen of herinneringen. Superhandig en het versturen van facturen is nog net zo gemakkelijk als voorheen. Het verschil is dat je vanaf nu in 90% van de gevallen je facturen direct betaald krijgt. Voor je klant voelt het heel vertrouwd om met iDEAL te betalen en kunnen dit vaak direct vanaf hun telefoon doen. 

Een win-win dus, voor je klanten is het een stuk gemakkelijker, het voelt veilig en vertrouwd en is veel minder foutgevoelig dan handmatig geld overmaken. En voor jou als bedrijf is het prettig om direct betaald te krijgen en je facturen automatisch op betaald te zien staan wanneer je Vetocare de volgende ochtend opent. Zo lijkt het bijna op slapend geld verdienen.

Zelf aan de slag met Vetocare betaallinks? Lees in ons helpcentrum hoe het werkt en verstuur je eerste betaallink vandaag nog: Mollie koppelen


Vetocare zelf proberen?

14 dagen proberen zonder verplichtingen.